U Prijedoru nastavak revakcinacije


Ruska vakcina protiv korone (Foto: FB/Ministarstvo zdravlja Srpske)

U Domu zdravlja Prijedor danas će drugu dozu vakcine “Sputnjik Ve” primiti građani koji su trebalo da je dobiju od 12. do 14. aprila, najavljeno je iz ove zdravstvene ustanove.

U saopštenju je navedeno da prvih 500 doza vakcina druge komponente stiže danas u 9.30 časova u Prijedor.

Početak revakcinacije zakazan je za 10.00 časova u Sportskoj dvorani “Mladost” i to od 10.00 do 11.00 časova za građane koji su na rasporedu bili 12. aprila, od 11.00 do 13.00 časova za one koji su bili na rasporedu 13. aprila, a od 13.00 do 16.00 časova za one koji su bili na rasporedu 14. aprila.

Osobe koje dolaze na vakcinaciju obavezne su da sa sobom donesu ličnu kartu i karton vakcinacije koji su dobili nakon prve doze.

– Ovim putem apelujemo na sve građane Prijedora koji su u prethodnom periodu primili prvu dozu vakcine “Sputnjik Ve” i čekaju revakcinaciju, da će druga doza biti obezbijeđena za sve građane i da nije potrebno da sutra dolaze na ovu lokaciju, ukoliko nisu navedenih dana, tačnije 12, 13. i 14. aprila, trebalo da prime drugu dozu – navedeno je u saopštenju.

Revakcinacija će biti nastavljena i danas će biti objavljena satnica za lica koja je trebalo da budu revakcinisana 15, 16. i 19. aprila.

IZVOR: RTRS


Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals