Rodić kandidat za gradonačelnika Prijedora, Đaković nosilac liste


DRAGUTIN Rodić kandidat je Demokratskog narodnog saveza za gradonačelnika Prijedora, a Milenko Đaković nosilac liste kandidata ove stranke za odbornike u Skupštini grada Prijedora.

Predsednik DNS Nenad Nešić izjavio je da će nakon lokalnih izbora i pobede kandidata DNS za gradonačelnika Prijedora ovaj grad biti još ljepši i razvijeniji.

– Ovo je DNS – nikad složniji, nikad jedinstveniji, nikad odlučniji i nikad jači. Dragutin Rodić je, mogu slobodno reći, budući gradonačelnik Prijedora. DNS ima svoj put, a na tom putu mi se nećemo baviti drugim političkim partijama – bavićemo se potrebama građana Prijedora, rekao je Nešić nakon sednice Predsedništva DNS.

Rodić je istakao da je njegova kandidatura za gradonačelnika bila jedinstven stav organa Gradske organizacije DNS Prijedor.

Vreme koje je pred nama će pokazati da put kojim je DNS od 2004. vodio grad treba i nastaviti i da će taj put doneti dalji napredak i nastavak procesa koji su, po našoj oceni, u poslednje dve godine zaustavljeni, naveo je Rodić.

On je ocenio da je lista od 35 kandidata za odbornike Skupštine grada Prijedora na čelu sa Milenkom Đakovićem kadrovski vrlo jaka u smislu obrazovanosti, mladosti i iskustva.

Ono što je dobro ćemo nastaviti, a korigovati ono što možda nismo uspeli da u prethodnom periodu realizujemo. Formula uspeha je ekipni rad i uključivanje svih građana Prijedora u realizaciju projekata. Osnovni zadatak je da stabilizujemo političku situaciju, što je uslov i za ekonomski prosperitet i za socijalnu sigurnost svih građana, istakao je Rodić.

Draguetin Rodić

Nosilac liste kandidata DNS-a za odbornike Skupštine grada Prijedora Milenko Đaković rekao je da je Prijedor i do sada prednjačio u mnogim segmentima u Republici Srpskoj i u BiH, ali da je do zastoja došlo u posljednje dvije godine zbog, kako je rekao, političkih komplikacija.

-I Gradska uprava Prijedor i DNS uvijek su se trudili da rade u interesu svih građana. Lista kandidata DNS je izuzetno snažna i mi očekujemo podbedu kandidata za gradonačelnika Dragutina Rodića i najbrojniji klub odbornika u Skupštini grada Prijedora, sa kojim ćemo i dalje organizovati politički, javni i društveni život, nastaviti razvoj infrastrukture, poručio je Đaković.

Đaković je izrazio uverenje da će DNS na predstojećim lokalnim izborima prijatno iznenaditi sve poštovaoce, članove i simpatizere i u Prijedoru i u Srpskoj i u Federaciji BiH.

Novosti.rs


Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals