Poslovnom partneru “minirao” svadbu


Policija je otkrila “bombaša” koji je lažnom dojavom o postavljenoj bombi u hotelu “Prijedor” pokvario svadbeno veselje i svirku turbo folk pevačice Viki Miljković. Utvrđeno je da se radi o Milanu M. (33) iz Prijedora.

Svadba, na kojoj je bilo oko 650 gostiju, održana je 8. jula ove godine, a veselje mladenaca zamalo je prekinuo anonimni poziv koji je u 23.15 upućen recepciji hotela. Muškarac je recepcionarki saopštio da je u hotelu podmetnuta bomba koja će eksplodirati. Ona je odmah reagovala i pozvala policiju koja je izvršila kontradiverzioni pregled i utvrdila da je reč o lažnoj uzbuni.

– Radom na terenu utvrđeno je da je dojavu uputio M. M. (33) iz Prijedora. Tokom kriminalističke obrade kod njega je pronađen mobilni telefon sa kojeg je recepciji hotela upućen poziv i prijavljeno da je u hotelu podmetnuta eksplozivna naprava – saopštio je PU Prijedor.

Nezvanično saznajemo da je Milan M. pokušavao da prekine svadbeno veselje kako bi napakostio mladinom ocu, prijedorskom biznismenu Simi Š. s kojim je imao određeni spor u poslovnoj saradnji. Tačnije, osumnjičeni je zet direktora jedne prijedorske firme koja ima neraščišćene račune s firmom mladinog oca.

 

novosti.rs


Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals