NEOVLAŠĆENE IGRE NA SREĆU


Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su neovlašteno priređivanje igara na sreću na području Banjaluke i Prijedora, saopšteno je iz ove uprave.

U saopštenju se dodaje da je neovlašteno priređivanje kladioničarskih i elektronskih igara na sreću utvrđeno juče na terminalu za sportsko klađenje “Bet boks” u ugostiteljskom objektu “Alegro” u Ulici Ive Lole Ribara u Banjaluci, vlasnika objekta čiji su inicijali M.D.

– Inspektori su privremeno oduzeli terminal koji je služio za izvršenje prekršaja, a protiv M.D. biće preduzete mjere propisane Zakonom o igrama na sreću – navodi se u saopštenju.Istog dana inspektori Republičke uprave za igre na sreću otkrili su ilegalno priređivanje kladioničarskih i elektronskih igara na sreću na terminalu za sportsko klađenje “Bet boks” na dvije lokacije u Prijedoru, u vlasništvu lica čiji su inicijali Ž.T.

Neovlašteno priređivanje igara na sreću otkriveno je u ugostiteljskim objektima “Belami” u Ulici majora Milana Tepića i “Zanzibar” u Svetosavskoj ulici.

– Terminal koji je služio za izvršenje prekršaja inspektori Republičke uprave za igre na sreću su privremeno oduzeli, a protiv lica Ž.T. biće preduzete mjere propisane Zakonom o igrama na sreću – naglašava se u saopštenju.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću će i u narednom periodu nastaviti sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora s ciljem otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću.

srpskainfo.com


Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals