Javni poziv za učešće na obuci spasavanja na vodama za zainteresovane i iz Prijeodra


U okviru projekta FloodLife organizuje se obuka za 30 volontera za spasavanje na vodama, koja će se održati u Trening centru za potragu i spasavanje na vodama – Kanjon (Search and rescue training center – SaR) u Banjaluci u periodu od 22. do 25. avgusta od 9 do 17 časova.

Pozivaju se svi zainteresovani građani Banjaluke, Prijedora, Čelinca i Oštre Luke da se prijave na besplatnu obuku koju provode licencirani instruktori SaR trening centra, a koja je podijeljena u dva dijela – obuku osnovnih tehnika spasavanja i napredni stepen.

Prvi stepen obuke, osnove tehnika spasavanja, održaće se 22. i 23. avgusta, a za uspješno položeno tesitranje dobiće selicenca Search and Rescue Kanjon.

Drugi stepen polagaće 16 od 30 učesnika, koji pokažu veću spremnost i kvalifikacije na prethodnom kursu. Obuka će se održati 24. i 25. avgusta, a podrazumijeva kurs obuke za vodiča na vodama i kurs obuke za lidera na vodama. Za uspješno položeno testiranje dobiće se licenca Međunarodne rafting federacije (IRF).

Za sve učesnike obezbijeđeni su:

• Odijela i oprema za vodu
• Čamci
• Prevoz u toku treninga

Popunjen formular možete dostaviti elektronskim putem na e-mail poplave.org@gmail.com, poslati poštom ili donijeti lično na adresu Kralja Petra I Karađorđevića 91, Banjaluka, kao i u prostorije Rafting kluba “Kanjon”.

Rok za prijem prijava je 18. avgust do 12 časova, nakon čega će biti obavljena selekcija. Odabrani kandidati će biti kontaktirani telefonskim putem.

Prijavni formular pronađite ispod, a za više informacija pozovite 051 321-110 ili 065 830-208.

SaR_prijava

 

Izvor: poplave.org


Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals