HUB media Prijedor: WordPress kurs, Gaming -mogućnosti IT industrije


Pozdrav i dobro došli u još jednu emisiju koja se realizuje u okviru projekta Prijedor Circle Hub. Emisija se bavi temama vezanim za kreativnu industriju, IT tehnologiju, preduzetništvo i edukaciju a za cilj ima da predstavi ljude iz našeg grada koji su aktivni na tom polju.

U ovoj emisiji donosimo vam djelić atmosfere sa završenog WordPress kursa za djevojke i žene koji je organizovan u okviru projekta Prijedor Circle Hub. O tome šta su djevojke sve naučile i koliko će im to biti korisno nešto više su nam rekli edukator Željko Džafić i Milica Topić, polaznica kursa. Takođe u sklopu WordPress kursa imali smo priliku družiti se i sa Gordanom Kuzmanović, psihologinjom i edukatorkom na kursu. Kako se ona zainteresovala za IT sektor, kako je povezala ove dvije struke i mnoge druge zanimljive informacije saznali smo u razgovoru sa njom.

Josipa Bencek je uspješna mlada preduzetnica koja nam dolazi iz Hrvatske. Zajedno sa svojim partnerom osnovala je kompaniju “GROW” u kojoj se bave izradom aplikacija i igara. Josipu smo imali priliku ugostiti u prostorijama Prijedor Circle Huba i tom prilikom od nje saznati nešto više o tome kako se ona zainteresovala za gaming, kakve mogućnosti pruža ova industrija kao i kakve uslove njena država pruža mladim preduzetnicima.

HUB media realizovali: Vedrana Šmitran- novinarka, voditeljka Jasna Mandić- rasvjeta, snimanje, montaža, postprodukcija Marko Goronja- tehnički asistent projekta Zoran Dimitrijević- organizator, menadžer projekta Prijedor Circle HUB Emisiju realizuje Agencija za ekonomski razvoj grada Prijedora „PREDA-PD“, Jul 2021.

Ova emisija objavljena je u okviru projekta “PRIJEDOR CIRCLE HUB“, kojeg podržava Vlada Švicarske, a sprovodi Agencija za ekonomski razvoj grada Prijedora PREDA-PD u BiH.

Više informacija http://startup.prijedorhub.com/


Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals