Dečak Zoran iz Prijedora iznenada je ostao u INVALIDSKIM KOLICIMA


Jedanaestogodišnjem Zoranu Kesiću iz Prijedora nedavno je dijagnostifikovan Gilen Bareov sindrom. Reč je o autoimunoj bolesti perifernog živčanog sistema.

Dečak se trenutno nalazi na klinici u Nemačkoj i potrebna su mu velika novčana sredstva. Sa njim je njegova majka, Nikolina Stanić, koja priča da se Zoran 12. januara požalio na bolove u nogama, zbog čega ga je ona odvela doktoru.

– Sutradan, 13. januara doktor je rekao da je u pitanju upala mišića, a 14. januara pedijatar mu je uradio nalaz krvi i rekao da je sve u redu, da Zoran ima upalu mišića. Naveče nam je porodični doktor dao uputnicu za bolnicu, gde je on zadržan i ostao je u invalidskim kolicima potpuno paralizovan. Pokazalo se da ima Gilen Bareov sindrom – rekla je Nikolina u telefonskom razgovoru, prenosi portal Kozarski.com.

U Prijedoru je sinoć održan humanitarni koncert za pomoć ovom dečaku, na kojem su, između ostalih nastupili Maja Marijana i Jovan Perišić.

Svi koji mogu i žele da mu pomognu, novac mogu uplatiti na ove brojeve žiro-računa: 571-200-01015070-74, Komercijalna banka A.D. Banjaluka, na ime Zoran Kesić i IBAN : DE24 3002 0900 3283 2509 87 BIC: CMCIDEDD TARGO BANK, na ime Nikolina Stanić.

www.blic.rs


Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals