Vojko V upotpunjuje program ŠA Festa


Drugo izdanje ŠA Festa koje se ove godine održava 9. i 10. avgusta u Prijedoru ima konačan line-up koga je kompletirao regionalna muzička senzacija Vojko V.

Vojko Vrućina je splitski reper i muzički producent koji je poznat po radu u bendovima Dječaci i Kiša Metaka. Prvi od Dječaka je objavio solo materijal. Album „Vojko“, objavljen 2018. godine, je prvi dio obećane trilogije koju će činiti još i albumi „Dvojko“ i „Trojko“.

Na regionalnoj hip hop sceni Andrija Vujević je pravo osvježenje: provokativan, duhovit, repuje iskreno i sa zdravom dozom ironije o dešavanjima na Balkanu i svakodnevnom životu. Na domaćim top listama samo raste popularnost njegovim hitovima poput: „Ne može“, „Pasta italiana“ i „Kako to“.

Trenutno jedan od najpopularnijih muzičkih imena regije, svoje će rime predstaviti druge večeri ŠA Festa. Zajedno sa Vojkom iz Splita, desetog avgusta će nam stići i sjajni TBF. Morski vazduh će nam donijeti i momci iz sastava LET 3! A da će atmosfera na festivalu biti vrhunska, garantuje dolazak mega popularnih, uvijek rado poslušanih, Partibrejkersa.

Prve večeri festivala nastupaće sastav IRIE FM, kao i Mikri Maus & Bvana, Zoster, grupa M.O.R.T, Smoke Mardeljano i Sayana.

ŠA fest je pokrenut kao memorijalni festival posvećen mladom umjetniku, kompozitoru, akademskom slikaru i frontmena grupe Tatto, Daliboru Popoviću Mikši. Mikša je bio i ostao jedan od najčuvenijih umjetnika mlade slikarske i muzičke scene RS i BiH. Svojim radom, pjesmama, umjetničim instalacijama i akvarelima inspirisao je mnoge poslijeratne generacije umjetnika, muzičara i mlade ljude uopšte, te postao idol mnogih.

balkanrock.com


Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals