VEČE MODE, MUZIKE I GLUME Govedarica prijedorskoj publici ispričala šta je „Žena u životu jednog muškarca“


Modno – scenski performans „Žena u životu jednog muškarca“ oduševio je publiku koja je ispunila prijedorsko pozorište do posljednjeg mesta.

– Priča o prijateljstvu, svadbama, razvodima, ali i tome da kako zaslužimo tako i starimo, osvojila je publiku koja je smijenjivala aplauze i smijeh. Simulirani izbori za najmamu, najbaku, najženu doveli su brojne učesnice iz raznih profesija na modnu pistu – rekla je autorka projekta Jelena Govedarica.

Glumačku priču vodile su glumica Jovana Jelovac Cavnić i autorka projekta koja je scenarista, koreograf i organizator.

– Mušku kolekciju predstavio je dizajner Vladimir di Krupski koji je poručio da uvijek budemo svoji i drugačiji, a čija kolekcija je iznesena kroz moj san prije vjenčanja – objasnila je Jelena.

Kolekcija maturskih haljina Snježane Vujinović prezentovana je kroz sjećanje glumica na matursko veče.– Hrabra mama Sara sa svojim djevojčicama Irmom i Ildom došla je iz Podgorice i oduševljena je učešćem i dijelom najmama u kojem je učestvovala. Dizajnerka jugoslovenskog glasa Brana Čavić kolekcijom Unska rapsodija predstavljena je kroz koreografiju potrage za haljinom za kumstvo, ali i čarobnim kreacijama potvrdila svoj status cijenjenog modnog imena – ispričala je Jelena.

Muzički dio, koji je kroz scenario predstavljen kao dio zabave uz TV dve drugarice i brako-razvodna parnica, iznijela je pjevačica Irma Sejranić.

Glumica Jovana Jelovac Cavnić poručila je da su ovakvi projekti zapravo dokaz o pomjeranju granica gledanja na modu i da joj je bila čast biti akter zajedno sa autorkom.

– Poštujem Jelenin rad i došla sam da upotpunim koncept, jer je ona neko ko nudi nešto inovativno i drugačije i ko je pomjerio granice mode – poručila je dizajnerka i učesnica šoa Brana Čavić.

Di Krupski je potvrdio svoje oduševljene od prošlog puta kada je učestvovao, a Sara istakla zahvalnost na gostoprimstvu i pozivu.

srpskainfo.com


Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals