STRAHINJA, SERGEJ I ALEKSEJ OBOGATILI PRIJEDOR Trojke donijele radost u dom Stojnića


U porodicu Stojnić iz Petrovog Gaja kod Prijedora prije tri mjeseca su stigla tri sina, Strahinja, Sergej i Aleksa.

Njihovi roditelji, Nataša i Siniša Stojnić ne kriju oduševljenje što su nakon Marije koja ima dvije godine i osam mjeseci, 20. februara ove godine postali ponosni roditelji još tri dječaka.

Nataša priznaje da je posla više, ali kao i svaka majka sve svoje obaveze izvršava na vrijeme.

– Dobro je, isto je kao sa jednim djetetom, ali sve ide malo brže, nije toliko teško. Marija kaže da je braća slušaju, u početku je samo malo bilo ljubomore, ali u suštini dobro je sve – ističe ona.

Foto: Bojana Majstorović/RAS Srbija

Nataša Stojnić

Nataša je zahvalila gradonačelniku Prijedora Milenku Đakoviću, koji je danas i posjetio porodicu Stojnić.

– Mnogo nam znači ova posjeta. Isti dan kada sam rodila trojke gradonačelnik je pozvao supruga i pitao šta je najpotrebnije. Mi smo izrazili želju da nam kupi kolica, što je on odmah učinio, naručena su sljedeći dan, hvala mu od srca na tome i ovoj posjeti od porodice Stojnić – rekla je ponosna majka.

Oduševljenje zbog sreće koju samo rijetki dožive ne krije ni otac trojki Siniša Stojnić.

Foto: Bojana Majstorović/RAS Srbija

Siniša Stojnić– Presrećni smo! Jeste velika obaveza i ima posla oko njih, ali hvala Bogu, sve je uredu, napreduju, rastu. Izdržavati ih jeste teško i velika je obaveza, ali ide nekako – kaže on.

Siniša koji je po zanimanju frizer navodi da nema redovna novčana primanja, te da bi uz stalno zaposlenje bilo lakše izdražavati kćerku i tri sina.

Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković kaže da su trojke u porodici Stojnić jedna od ljepših informacija za čitav grad na Sani.

– Porodica je srećna, ali i mi građani grada Prijedora smo izuzetno srećni jer nije česta prilika da se vidi da se u jednoj porodici rode trojke, tri prelijepa dječaka. U svakom slučaju, mi smo planirali posjetu ranije, ali rođeni su neposredno prije epidemije korone. Uspjeli smo kupiti kolica i pripremili smo poklone, ali nastupio je period epidemije, sačekali smo da epidemija jenja i da obiđemo porodicu i poželimo im mnogo sreće u životu, jer zaista je velika stvar i rijetko se dešava da se trojke rode i zato cijeloj porodici, posebno malim dječacima želim srećan i dugovječan život, da u zdravlju i veselju rastu  u svojoj porodici, a da ovo bude radost cijelog grada Prijedora – poručio je Đaković.

Zanimljivo je da su se u blizini kuće porodice Stojnić nastanile rode koje su na betonskom stubu svile gnijezdo. Mještani kažu da roda ima na još nekim mjestima u Petrovom Gaju. Ostaje da se vidi da li će rode biti vrijedne i tokom narednih mjeseci pa bebe donijeti u još neku od kuća u Petrovom Gaju.

Srpskainfo.com


Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals