SAOBRAĆAJNE KONTROLE U PRIJEDORU Kažnjeno više od 60 odsto kontrolisanih učesnika


U akciji pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, sa akcentom na sankcionisanje vozača zbog prekoračenja brzine i učestvovanja u saobraćaju pod dejstvom alkohola, Policijska uprava Prijedor kontrolisala je 1.091 učesnika, a prekršaje izrekla za njih 655 ili 60,04 odsto.

Zbog prekoračenja dozvoljene brzine kretanja sankcionisano je 413 vozača. Pored novčane kazne, vozačima je izrečeno i ukupno 198 kaznenih bodova, te 126 mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilom, saopšteno je danas iz ove uprave.Sankcionisana su 54 vozača zbog učestvovanja u saobraćaju pod dejstvom alkohola koja su isključena iz saobraćaja, od kojih je 14 lišeno slobode. Pored novčane kazne, vozačima su izrečena i ukupno 84 kaznena boda, te 44 mjeseca zabrane upravljanja motornim vozilom.

Sankcionisano je i 188 učesnika u saobraćaju za prekršaje koji nisu bili akcenat akcije.

Akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na sankcionisanje vozača zbog prekoračenja propisane brzine kretanja motornih vozila i zbog učestvovanja u saobraćaju pod dejstvom alkohola Policijska uprava Prijedor realizovala je od 22. do 26. maja.

srpskainfo.com


Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals