PRETRESI U PRIJEDORU Zaplijenjena marihuana i digitalna vaga


Policija je tokom pretresa kuće, pomoćnih objekata i vozila R.S. zaplijenila marihuanu, digitalnu vagu i druge predmete.

Iz Policijske uprave Prijedor saopšteno je da su prilikom preduzimanja aktivnosti usmjerenih na sprječavanje zloupotrebe opojnih droga, 5. aprila  u Prijedoru, izvršili kontrolu automobila „Fiat Punto“ u kojem su se nalazile osobe R.S. iz Sanskog Mosta i E.V. iz Prijedora.– Tom prilikom je kod lica R.S. pronađena i oduzeta zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu bruto mase oko 37 grama i jedno pakovanje rizli – saopšteno je iz prijedorske policije.

Istog dana, uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, po naredbi sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Prijedoru, izvršen je pretres vozila, kuće i pomoćnih prostorija vlasništvo E.V, a koje koristi R.S.

– Tom prilikom je pronađena i oduzeta 21 sjemenka koja svojim izgledom asocira na sjemenke indijske konoplje, digitalna vaga, te drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku – navode iz Policijske uprave Doboj.

Zaplijenjeni predmeti deponovani su u depozit Osnovnog suda u Prijedoru, a nakon kompletiranja predmeta, protiv R.S, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Omogućavanje uživanja opojnih droga“.

Srpskainfo.com


Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals