PRETRESI U PRIJEDORU Policija zaplijenila vojno naoružanje i municiju


Policija je u odvojenim akcijama u Prijedoru zaplijenila vojno naoružanje i municiju.Iz Policijske uprave Prijedor saopšteno je da je prvo na osnovu operativnih informacija tokom jučerašnjeg dana od G.V. iz Prijedora oduzeta poluautomatska puška M-59 sa municijom kalibra 7,9 milimetara.

– Istog dana, u nastavku aktivnosti usmjerenih na otkrivanje nedozvoljenog posjedovanja vatrenog oružja, uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, i po naredbi sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Prijedoru, izvršen je pretres stambenog objekta i pomoćnih prostorija koje koristi R.B. i tom prilikom je pronađen i oduzet puškomitraljez, 65 puščanih metaka kalibra 7,9 milimeatara i 7,62 milimetra, te drugi predmeti koji će biti korišteni kao dokazi u krivičnom postupku- saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Oduzeti predmeti deponovaće se u depozit Osnovnog suda u Prijedoru, a nakon kompletiranja predmeta, protiv G.V. i R.B, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, biće dostavljeni izvještaji za počinjena krivična djela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili ekplozivnih materija

Srpskainfo.com


Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals