Poslovnom partneru “minirao” svadbu


Policija je otkrila “bombaša” koji je lažnom dojavom o postavljenoj bombi u hotelu “Prijedor” pokvario svadbeno veselje i svirku turbo folk pevačice Viki Miljković. Utvrđeno je da se radi o Milanu M. (33) iz Prijedora.

Svadba, na kojoj je bilo oko 650 gostiju, održana je 8. jula ove godine, a veselje mladenaca zamalo je prekinuo anonimni poziv koji je u 23.15 upućen recepciji hotela. Muškarac je recepcionarki saopštio da je u hotelu podmetnuta bomba koja će eksplodirati. Ona je odmah reagovala i pozvala policiju koja je izvršila kontradiverzioni pregled i utvrdila da je reč o lažnoj uzbuni.

– Radom na terenu utvrđeno je da je dojavu uputio M. M. (33) iz Prijedora. Tokom kriminalističke obrade kod njega je pronađen mobilni telefon sa kojeg je recepciji hotela upućen poziv i prijavljeno da je u hotelu podmetnuta eksplozivna naprava – saopštio je PU Prijedor.

Nezvanično saznajemo da je Milan M. pokušavao da prekine svadbeno veselje kako bi napakostio mladinom ocu, prijedorskom biznismenu Simi Š. s kojim je imao određeni spor u poslovnoj saradnji. Tačnije, osumnjičeni je zet direktora jedne prijedorske firme koja ima neraščišćene račune s firmom mladinog oca.

 

novosti.rs