Pored pruge pronađeno tijelo Damira Ćordića


Tijelo Damira Ćordić (32) za kojim se tragalo danima, pronađeno je jutros pored željezničke pruge u prijedorskom naselju Raškovac.

Iz Policijske uprave Prijedor saopštili su da im je jutros oko 8.40 prijavljeno da je u neposrednoj blizini željezničke pruge Prijedor – Novi Grad pronađeno beživotno tijelo muškarca.

– Uviđaj na licu mjesta izvršio je okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i policijski službenici Policijske uprave Prijedor, a u prisustvu doktora JZU Dom zdravlja Prijedor. Uviđajem je utvrđeno da se radi o osobi čiji su inicijali D.Ć. (1987) iz Prijedora, čiji nestanak je Policijskoj upravi Prijedor prijavljen 29. marta – saopštili su iz Policijske uprave.

Dodaju da je postupajući tužilac naložio obdukciju pronađenog beživotnog tijela, koja će biti obavljena sutra u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci.

Za Ćordićem je porodica tragala od nedjelje, 24. marta. On je tada viđen posljednji put oko 23 sata uveče, kada je bio u posjeti kod rodbine.

srpskainfo.com