OTKAZANA TRKA U PRIJEDORU Ovo se nije dogodilo ni u ratu, ali jeste zbog korona virusa


Atletska ulična trka u Prijedoru koja je trebalo da se održi 15. maja je otkazana tako da ove godine neće biti održana. Organizator trke Marko Golubović kaže da je ovo prvi put u istoriji da se trka neće održati.

-Mogu da kažem da je veći deo priprema završen, međutim, situacija sa korona virusom je napravila štetu u svim segmentima društva, pa tako i u sportu. Ulična trka je otkazana jer je ova manifestacija vezana za proslavu dana grada.  Grad je generalni pokrovitelj, a s obzirom  da sve mjere predostrožnosti, činjenicu da je ovo manifestacija koja je izuzetno masovna odlučili smo da je otkažemo pa će se 27. izdanje održati naredne godine. Nikada, čak ni u ratu nismo odgađali trku ali evo na žalost sada smo morali – rekao je Golubović.

Pobjednici prošlogodišnje trke bili su Amela Terzić i Elzan Bibić. Oni su i ove godine trebali nastupiti u Prijedoru, a Golubović kaže da su s obzirom na okolnosti, već počele pripreme za narednu godinu.

-Naša trka je manifestacija koja promoviše zdravlje, i nije bilo primjereno da je održavamo u ovakvim okolnostima. Međutim, ja se nadam da će se sve ovo brzo završiti, kako je došlo, tako mora i da prođe i uvjeren sam da ćemo imati izuzetno kvalitetnu manifestaciju naredne godine – zaključio je Golubović.

Srpskainfo.com


Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals