One tri oduševile prijedorsku publiku


Koncertom pod nazivom “One tri”, tri estradne dive iz Banjaluke, Maja Tatić, Svjetlana Vidović i Ružica Čavić-Tomićević, predstavile su se prvi put prijedorskoj publici, održavši koncert u gradskom pozorištu.

Muzičko veče činile su nezaboravne melodije narodne i pop muzike koje je publika prepoznala, kao i pozitivnu energiju koje su pjevačice donijele na scenu.

Maja Tatić je istakla da je bila dobra zabava i opuštena atmosfera jer se sa njima, kako kaže, ljudi tako i osjećaju.

– Zaborave da su na koncertu, već se osjećaju kao da su na nekoj privatnoj zabavi, pa sa nama pjevaju, tu se i pokoja suza pusti, pa se malo smijemo – izjavila je Maja Tatić.

Prema riječima Cece Vidović, u pitanju su tri pjevačice različitog karaktera, koje pjevaju različitu vrstu muzike, ali su vrlo kompatibilne i iskrene prijateljice već više od 20 godina.

– Kroz naše iskreno prijateljstvo se na publiku prenosi ta naša pozitivna energija kojom isijavamo – kazala je Ceca Vidović.

Ružica Čavić-Tomićević je najavila i neke nove projekte ove grupe, između ostalog, nastup koji će se zvati “Druga od one tri”, što će, kako kaže, biti muzički skok.

– Volim da kažem da smo nas tri pokrenule priču, a sad priča pokreće nas i nadamo se da će ta staza biti što duža i da će trajati još dugo i da tu radost i ljubav podijelimo sa našom publikom – rekla je Čavić-Tomićević.

Pored dobre i kvalitetne muzike, ove tri dive publiku su obradovale i zanimljivim pričama iz života i podijelile emocije i sjećanja sa njima, za šta su bile nagrađene velikim aplauzom. Specijalni gost na koncertu tri banjalučke dive u Prijedoru  bio je Dejan Ćulum.

Izvor: Glas Srpske


Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals