NN: Pavić: Nikad nećemo glasati za rasprodaju dobara


Predsjednik DNS-a Marko Pavić rekao je u Modriči da je principijelnost DNS-a opredijelila građane da u velikom broju podrže tu stranku i njen program i da zbog toga očekuje najbolji rezultat do sada.

Pavić je istakao da kadrovi DNS-a mogu realizovati program koji podrazumijeva unapređenje Republike Srpske i života građana u Srpskoj.

On je rekao da DNS nikada neće glasati za rasprodaju nacionalnih dobara, kao što su rudnici, šume, hidro i termo potencijali.

Pavić je rekao novinarima prije početka predizbornog skupa da će mirna retorika, normalna komunikacija sa svima, bez ogovaranja i klevete, ali uz dosljednu borbu za svoje principe, donijeti najveći broj glasova DNS-u do sada.

Lider DNS-a je potvrdio da ova stranka podržava Željku Cvijanović za predsjednika Repbulike Srpske i Milorada Dodika za srpskog člana Predsjedništva BiH, a da očekuje da DNS-u pripadne funkcija predsjednika Vlade Republike Srpske.

Pavić je naveo da DNS očekuje podršku 107.000 glasača, te da će osvojiti 15 poslaničkih mjesta u Narodnoj skupštini Repbulike Srpske i dva poslanička mjesta u parlamentu BiH. SRNA

Izvor: Nezavisne Novine