Kod 42-godišnjaka pronađen pištolj, bokseri i suzavac


U akciji kodnog naziva “Ponoć” (midnight) policija iz Prijedora je tokom kontrole ugostiteljskih objekata kod Damira P. (41) pronašla pištolj, boksere i suzavac.

Kako „EuroBlic“ nezvanično saznaje Prijedorčanin je obezbeđivao jedan ugostiteljki objekat, ali nije radnik nijedne agencije za obezbeđenje imovine i ljudi.

– Prilikom kontrole kod  D.P. pronađen je i oduzet pištolj marke ”CZ” sa pripadajućim okvirom, i 8 komada metaka, dva boksera i suzavac – saopštili su iz PU Prijedor.

Dodaju da je zbog sumnje na izvršenje krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija D.P. uhapšen.

Zaključuju da će nakon kompletiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, protiv osumnjičenog biti dostavljen izveštaj za ovo krivično delo.

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor su, na osnovu akcionog plana pojačanih mera i radnji kodnog naziva ”Ponoć” (midnight), u noći sa subote na nedelju, u saradnji sa Republičkom upravom za inspekcijske poslove, na području Prijedora, izvršili kontrolu više ugostiteljskih objekata sa ciljem kontrole osoba koja se bave nelegalnim obezbeđenjem objekata.

 

Blic.rs

What's Your Reaction?

Ljuti me Ljuti me
0
Ljuti me
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
0
Ne sviđa mi se
Čudno Čudno
0
Čudno
Sviđa mi se Sviđa mi se
0
Sviđa mi se
Ljubav Ljubav
0
Ljubav
Užas! Užas!
0
Užas!
Vrh Vrh
0
Vrh
Tužan Tužan
0
Tužan

Svideće Vam se :

Više iz: Prijedor vijesti

NE PROPUSTITE!