Dosta je laži, nasilja, njihove SILE I TORTURE


Nakon što su poslanici opozicije u Narodnoj skupštini Republike Srpske održali u parku Mladen Stojanović protest pod nazivom “Dosta je” 26. decembra, sličan skup, pod istim nazivom biće održan i u Prijedoru, 11. januara od 18.30 u Pozorištu Prijedor, najavili su iz opozicionog SDS.

– Prijedor je poslije Banjaluke drugi bastion koji mora pasti u borbi protiv nenarodne vlasti. Ono što se desilo na posljednjoj sjednici skupštine Srpske je prevršilo svaku mjeru, od fizičkog udarca kojeg je od ministra policije dobio najmlađi poslanik do dostavljanja lažnog dokumenta, ne može proći u tišini -priča Milan Tubin.

On dodaje da će na skupu jedinstva i podrške borbi poslanika iznijeti i neke stvari vezane za mnoge afere u gradu na Sani.– Naša poruka je stop lažnim dokumentima, falsifikatima, nasilju ili dosta više njihove sile i torture – rekao je Stanivuković.

Pored Tubina i Stanivukovića, okupljenima će se obratiti Zoran Vidić, Miladin Stanić, ali i Jelena Trivić i Nebojša Vukanović.

Opozicioni poslanici pozvali su sve Prijedorčane, ali i sve ostale iz okolnih opština na skup u Pozorište Prijedor u subotu već od 18.30.

srpskainfo.com


Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals