DEZINFIKOVAĆE I CRKVE U Prijedoru se nastavlja borba sa korona virusom


U Prijedoru se i ovog vikenda obavlja dezinfikcija svih javnih ustanova, dok od podneva počinje dezinfekcija i svih pravoslavnih vjerskih objekata.

Šef Tima za dezinfekciju grada Prijedora, Zlatko Ritan rekao je da će danas u gradu na Sani biti dezinfikovane i sve prostorije Pošta RS, Ministarstva unutrašnjih poslova, odnosno Policijske stanice na svim lokacijama te kancelarije Mjesnih zajednica.

Foto:Bojana Majstorović/RAS Srbija– Praznici su pred nama, ali najjednostavnije nam je završiti ovaj dio posla koji je redovan, i na taj način imati spremne javne prostore da građani početkom sledeće sedmice mogu normalno da se kreću kao i do sada. Takokođe, u ovoj grupi radova ćemo od 12 sati dezinfikovati i vjerske pravoslavne objekte. Sve ovo su neke aktivnosti koje i dalje vršimo radi prevencije i sa nadom da na taj način sprečavamo širenje virusa korona-izjavio je Ritan.

On se zahvalio volonterima Dobrovoljnog volonterskog servisa kao i radnicima Komunalnog preduzeća, koji obavljaju dezinfekciju svakog vikenda.

Srpskainfo.com


Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals