DEZINFEKCIJA U PRIJEDORU Nakon javnih ustanova slijede saobraćajnice, naredne sedmice zgrade


U Prijedoru se i tokom ovog vikenda dezinfikuju javne ustanove u cilju sprečavanja širenja virusa korona, dok će večeras traktorima biti dezinfikovane saobraćajnice.

Šef Tima za dezinfekciju grada Prijedora Zlatko Ritan najavio je da bi naredne sedmice, trebalo da budu dezinfikovani i ulazi u stambenim zgradama.

-Primjetili smo da zajednice etažnih vlasnika nisu u punoj mjeri u mogućnosti da izvrše dezinfekciju svojih javnih površina i haustora, tako da očekujem da ćemo iduće sedmice početi sa dezinfekcijom svih javnih površina unutar stambenih zgrada, ukoliko nam vrijme to omogući-izjavio je Ritan.

Foto:Bojana Majstorović/RAS SrbijaOn je zamolio sve predsjednike zajednica etažnih vlasnika da se jave na broj telefona 052/245-180.

– To je broj pomoću kojeg će se upisivati i onda će se praviti raspored i karta da se jedan dan uđe u jedno naselje, drugi dan u drugo i da prođemo naš grad-objasnio je on.

Ritan je istakao da se borba protiv korona virusa nastavlja redovnom dezinfekcijom svih javnih površina.

-Naše je da omogućimo medicinskim radnicima da se izbore sa ovim virusom, ali još jednom pozivam građane da što manje izlaze iz svojih kuća i na taj način pomognu medicinskim radnicima i volonterskim službama koje se stvarno bore danonoćno-poručio je on.

Srpskainfo.com


Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals