Dešavanja kojim učenici trećeg razreda SMŠ “Savo Balaban” iz Prijedora žele zaraditi sredstva za matursku ekskurziju.


„The Bachs“ je muzička grupa koju su osnovali učenici trećeg razreda SMŠ „Savo Balaban“ u septembru 2017. godine u sklopu  Sekcije pop muzike pod okriljem  profesora gitare Dragana Marinkovića; koja se potom pretvara u učeničku zadrugu. Cilj ove muzičke skupine je da se promoviše kultura i kvalitetna muzika u Prijedoru i širom BiH.

Do kraja 2017. godine “The Bachs” su  imali nekoliko sjajnih nastupa u Prijedoru, koji su sa oduševljenjem prihvaćeni od strane publike.

Svih sedam učenika su multitalentovani: sviraju različite instrumente, pjevaju, komponuju muziku, pišu poeziju, slikaju – jednom rječju čudesni su!

Kao glavni zadatak za ovu godinu postavljen je cilj da učenici, pomoću svog talenta i sposobnosti,  organizuju niz kulturnih događaja putem kojih bi skupili sredstva za matursku ekskurziju, planiranu da se realizuje u drugoj polovini septembra 2018. godine. Da bi se obezbijedio odlazak na ekskurziju za svih sedam učenika, potrebno je skupiti 5000 KM.

Stoga, organizuje se koncert u Pozorištu Prijedor 26.4.2018. u 20h. Ulaznice za koncert su već u prodaji. Cijena ulaznice je 10KM.

Sjajan pop-rok repertoar, odlični aranžmani, kvalitetno izvođenje – koncert za pamćenje!

Pokažimo im, kupovinom ulaznice, da njihov trud i bavljenje umjetnošću nisu uzaludni, jer zemlja je bogata koliko je njena kultura razvijena!

Sponzorstvo, donacija, angažman ili kupovina ulaznica za koncert (cijena je 10KM), svaki oblik podrške je dobrodošao.

Organizator


Like it? Share with your friends!

0