Bespovratna novčana sredstva za pokretanje firmi


U okviru projekta „Prijedor Circle Hub“ pokrenut je Start Up Accelerator  koji predstavlja novi zajednički program finansijske podrške i mentorisanja start up kompanija u oblasti Informacionih tehnologija i Kreativne industrije Grada Prijedora i Agencije PREDA-PD. Projekat podržava Vlada Švicarske. 

Start Up Accelerator program je otvoren za sve zainteresovane preduzetnike/ce koji su započeli ili tek žele da započnu poslovanje na području Grada Prijedora i imaju proizvod ili uslugu koja se temelji na IT tehnologijama, kreativnoj industriji i inovacijama. 

Program osigurava za 5 start up kompanija mentore, infrastrukturu, promociju, umrežavanje i bespovratna novčana sredstva  iz fonda vrijednog 35 000 KM. 

Prednost imaju oblasti softver/programiranje, video i računarske igrice, dizajn, oglašavanje/marketing, zanati kroz upotrebu novih tehnologija (3D štampa), fotografija, filmska i video industrija, muzika i izvođačke umjetnosti, arhitektura, radio i televizija. 

Učesnici Start Up Accelerator programa mogu biti mikro i mala privredna društva kao i samostalni preduzetnici i preduzetnice sa sjedištem u gradu Prijedoru koji su registrovani poslije 01.08.2020 godine a čiji je razvoj djelatnosti ili proizvod vezan uz IT tehnologije, kreativnu industriju i inovacije.

Pravo za učešće imaju i svi zainteresovani pojedinci i razvojni timovi koji se sastoje od punoljetnih, poslovno sposobnih osoba koji će u sklopu  Start Up Accelerator programa biti obavezni da se registruju kao samostalni preduzetnici ili privredna društva sa sjedištem u Gradu Prijedoru a čiji je razvoj djelatnosti ili proizvod vezan uz IT tehnologije, kreativnu industriju i inovacije. 

Projekat promoviše preduzetništvo među ženama na lokalnom nivou kroz direktnu podršku realizaciji njihovih preduzetničkih ideja, kao i razvoj preduzetničkih sposobnosti i kapaciteta kod žena.

Poziv za učešće je otvoren od 01.09.2020. i traje dok se ne potroše raspoloživa sredstva Start Up Accelerator programa, a najkasnije do 01.08.2021.

Pravila javnog konkursa, prijavni obrazac i upustva za apliciranje dostupna su na web stranici Prijedor Circle Hub-a http://startup.prijedorhub.com/accelerator/.


Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals